Agenda

Creatieve middag

Bij ViaVie Welzijn kan men om de 14 dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus te Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van 3 vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Vrijdag 14 december gaat de groep aan de slag met eenb kerststuk met sneeuwpop. 

Kerststuk

Graag uiterlijk dinsdag 11 december opgeven i.v.m. inkoop/verzamelen van de materialen.

De kosten zijn € 3,50 voor de middag, INCLUSIEF een kopje koffie, exclusief de materialen. Deze kosten hoor je op de middag zelf.

Opgeven voor het kerststuk kan t/m dinsdag 11 december, i.v.m. de inkoop van materialen. Voor deze middag graag zelf wat materialen meenemen:
- Dikke knot wol voor het mutsje
- Kerstgroen en kerstversieringen
- Een mesje

Ook graag bij opgave even doorgeven of je zelf een plastic bord als ondergrond hebt (vaste deelnemers hebben nog een bord van de Pasen?), anders regelt de dames een bord voor je. Verder is alles aanwezig.

De middagen zijn van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen € 3,50 per middag, inclusief koffie en exclusief materiaalkosten.

Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

« Terug naar het overzicht