Agenda

De Boer op met het Orkest van het Oosten

Op zondagmiddag 25 november 2018 geven drie regionale blaasorkesten o.a. de Holtense Muziekvereniging i.s.m. het Orkest van het Oosten een concert op een unieke locatie in het buitengebied van Heino.

Tijdens dit unieke en vooral bijzondere concert, zullen de drie regionale fanfare orkesten samen de handen ineen slaan, en u trakteren op een gevarieerd afwisselend programma, en uiteraard zal het Orkest van het Oosten een gedeelte van de middag van zich laten horen. Om het concert toegankelijk te maken voor senioren (65-plussers) woonachtig in de gemeente Holten-Rijssen zal de Holtense Muziekvereniging i.s.m. ViaVie Welzijn een bus laten rijden om u van en naar het concert te begeleiden.

De kosten voor deze middag bedragen € 15,00 euro p.p. (inclusief busvervoer, entree concert, ontvangst koffie en een drankje met een hapje). Vertrek om 13.00 uur vanaf gebouw Irene.

U kunt zich aanmelden bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonummer 0548 36 27 55.

Nieuwsgierig geworden naar dit unieke concert en wilt u meer informatie? Zie www.ovhodeboerop.nl

« Terug naar het overzicht