Agenda

Jongerenwerkers @ Holterenk

De jeugd en jongeren uit Holten hoeven in de zomervakantie niet stil te zitten, want het jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn organiseert een aantal gave zomeractiviteiten. Naast de reguliere openingstijden van het jongerencentrum, organiseren de jongerenwerkers in en om het jongerencentrum en Holten een aantal zomeractiviteiten.

Zo zijn de jongerenwerkers twee keer te vinden op de schoolpleinen in Holten.

Donderdag 8 augustus: schoolplein Haarschool

Op donderdag 8 augustus zijn Lex en Patricia op het schoolplein van de Haarschool met onder andere een 9-baans minigolf-parcours en staat de bakfiets van ViaVie Welzijn klaar met watergames en sponsbroeken, groot spelmateriaal, lasergame pistolen en nog veel meer.

Donderdag 15 augustus: schoolplein Holterenk

Donderdag 15 augustus zijn zij te vinden op en rondom het schoolplein van de Holterenk, met op het grasveld een levende sjoelbak en natuurlijk weer de bakfiets gevuld met waterpistolen, groot spelmateriaal en voetballen.

Beide dagen zijn Lex en Patricia van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig op de schoolpleinen. Jeugd van 6 t/m 16 jaar is welkom om gebruik te maken van alle speelmogelijkheden, ouders zijn welkom om een bakkie koffie of thee te komen drinken (maar meespelen mag ook!). Deelname aan de schoolplein-activiteiten is gratis, maar wel op eigen risico.

« Terug naar het overzicht