Agenda

SKIK! Quiz avond.

Woensdag 18 maart is er weer Skik! Laat je even weten of je komt?
Wij hebben er weer zin in! :)

ViaVie Welzijn organiseert om de 3 weken op de woensdag een gezellige avond voor mensen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking, stoornis in het autistisch spectrum of NAH. Als je wilt meedoen, moet je wel zelfstandig op pad kunnen!

In de huiskamer van Noalies (Kulturhus , bijgebouw aan de Tuinstraat 2) wordt je om 19.30 uur ontvangen met koffie of thee door de vrijwilligers Karine en Nienke. Daarna gaan jullie wat gezelligs ondernemen. Wát dat is, bepalen jullie samen met de vrijwilligsters. Misschien wil je een leuke film kijken in de huiskamer of gaan jullie een keer naar de bioscoop of naar een terras. Maar ook een spelletje doen of samen eten is een mogelijkheid. Goede ideeën zijn altijd welkom. Op deze manier leer je ook nieuwe mensen kennen uit Holten en omgeving.

Per keer betaal je standaard € 2,--. Als jullie uitgaan of bijvoorbeeld iets gaan maken of eten, komen die kosten daar nog bij.
Let op : je moet je voor iedere bijeenkomst weer apart aanmelden! Je krijgt een mailtje waarin staat wanneer de volgende bijeenkomst is en wat er op het programma staat. Als je je niet hebt aangemeld gaat we er dus vanuit dat je niet komt die keer.

Woensdagavond vanaf 19:30 uur, driewekelijks
€ 2 per keer (plus eventuele overige kosten)
Start woensdag 13 februari 2019
Aanmelden kan door een email te sturen naar skikholten@outlook.com 

« Terug naar het overzicht