Agenda

Tienersoos: Winterspecial

Heb jij wel zin om vrijdagavond iets leuks met je vrienden te doen? En ben je tussen de 11 en 13 jaar? Kom dan naar tienersoos ‘So What?'! Iedere vrijdagavond staat er een leuke en/of spannende activiteit op het programma. Wat dacht je van een spooktocht of sumoworstelen? Of ga jij voor de casinoavond of gameavond? Hang je liever aan de bar om naar de muziek van onze dj’s te luisteren? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er vooral om dat het een gezellige en relaxte avond is.

Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur vind je ons in de kelder van het Kulturhus. De tienersoos kost maar € 1,- entree. Kom ook eens langs! 

Volg ons ook op Facebook of op instagram via @jeugdjongerenwerkholten.

Programma

7 februari

GESLOTEN
I.v.m. de Open Avond van de Waerdenborch.

14 februari VALENTIJN
Hilarische spellen in het thema Valentijn! We gaan speeddaten en doen andere leuke 'liefdes'spelletjes! Is there love in the air? 
21 februari GESLOTEN
I.v.m. de voorjaarsvakantie.
28 februari WINTERSPECIAL
De winter is bijna voorbij, dus sluiten we af met een winterspecial. Limbo dansen en een ski race zijn onderdelen, alles in het thema winter! 
6 maart

IK HOU VAN HOLTEN
Ik hou van Holland, maar dan net even anders. Durf jij de spellen en quizzen aan??

Wanneer
De tienersoos vindt iedere vrijdagavond plaats van 19.00 tot 21.00 uur
We starten vrijdag 20 september weer!

Waar
Kulturhus Holten, in de kelder
We hebben een eigen ingang, aan de achterzijde van het gebouw. Daar is een trap te vinden naar de kelder. 

Kosten
€ 1,- entree (tenzij anders aangegeven), en een eigen drankje en wat lekkers zelf betalen (tussen de € 0,50 en € 1,- per consumptie).

Opgeven
Wil je je ergens voor opgeven? Doe dat dan bij Patricia via 0548 36 27 55 / 06 28 95 83 59 / vanerven@viaviewelzijn.nl, of stuur een berichtje op Insta.

« Terug naar het overzicht