Agenda

Tienersoos: levend stratego

Heb jij zin om vrijdagavond iets leuks (met je vrienden) te doen? En ben je tussen de 11 en 13 jaar? Kom dan naar tienersoos ‘So What?'! Iedere vrijdagavond staat er een leuke en/of spannende activiteit op het programma. Wat dacht je van lasergamen, levend stratego of schilderen? Of ga jij voor de casinoavond of gameavond? Hang je liever aan de bar om te genieten van de muziek of maak je graag een praatje met de mensen achter de bar? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er vooral om dat jij een gezellige en toffe avond hebt.

Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur vind je ons in de kelder van het Kulturhus. De tienersoos kost maar € 1,- entree.
Volg ons ook op Facebook of op Instagram via @jeugdjongerenwerkholten.

PROGRAMMA

LET OP: aanmelden is verplicht! Stuur Romée een appje (06 25 41 71 42) of stuur haar een mail

17 september - Levend stratego
Kom vanavond op je fiets naar de soos, want we gaan naar het bos! Denk ook aan goede/oude schoenen. In twee teams wordt er een spel gespeeld waarbij je de vlag van het andere team moet veroveren!

24 september - Boys vs. Girls
Deze avond gaan de jongens tegen de meiden strijden om de winnaarstitel! Zorg dus dat jullie allebei goed vertegenwoordigd zijn!

01 oktober - Lasergamen
Altijd al eens in de avond willen lasergamen? Dit is je kans! Kom op de FIETS, want ook vanavond gaan we naar buiten. Blijft jouw team als laatste over in de lasergame strijd?

08 oktober - La Casa Nostra
Vanavond spelen we een spannend spel! Je krijgt een groot bedrag mee als startbedrag. De bedoeling is om dit bedrag veel groter te maken door slim te ruilen en te handelen in verschillende steden…! Speel je mee?!

« Terug naar het overzicht