Agenda

Tienersoos: Sint Speurtocht

Heb jij zin om vrijdagavond iets leuks (met je vrienden) te doen? En ben je tussen de 11 en 13 jaar? Kom dan naar tienersoos ‘So What?'! Iedere vrijdagavond staat er een leuke en/of spannende activiteit op het programma. Wat dacht je van lasergamen, levend stratego of schilderen? Of ga jij voor de casinoavond of gameavond? Hang je liever aan de bar om te genieten van de muziek of maak je graag een praatje met de mensen achter de bar? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er vooral om dat jij een gezellige en toffe avond hebt.

Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur vind je ons in de kelder van het Kulturhus. De tienersoos kost maar € 1,- entree.
Volg ons ook op Facebook of op Instagram via @jeugdjongerenwerkholten.

PROGRAMMA

LET OP: aanmelden is verplicht! Stuur Romée een appje (06 25 41 71 42) of stuur haar een mail

26 november - Sint Speurtocht

Door het centrum van Holten zijn kleine Sintjes verstopt met een letter erbij. De opdracht is om alle Sintjes te zoeken en de letters te verzamelen. Deze letters vormen een woord. Weet jij als eerste het woord te ontrafelen?

3 december - Sportavond

We gaan vanavond lekker bewegen in de gymzaal! We verzamelen eerst bij de Tienersoos. Kom op de fiets en neem je sportkleding en sportschoenen mee!

10 december - Rythem on Trash!

Trommelen op alles behalve een trommel, djembé of drumstel. Overal komt muziek uit! Pannen, afvalbakken en cementkuipen, ze lenen zich uitstekend voor swingende roffels en ritmes. Voor je het weet heb je een complete Rhythm on Trash drumband. Deze toffe workshop word verzorgt door Cup-A-Music.

17 december - Kerstdiner

De laatste tienersoos van het jaar 2021.. Deze avond sluiten wij feestelijk af met een kerstdiner mede mogelijk gemaakt door.. jullie! Trek je mooiste kerstoutfit aan en geniet van de leukste (foute) kerst hits! Laat je van te voren aan ons weten wat je meeneemt qua eten? Zo zorgen we voor een gevarieerd aanbod. LET OP: deze avond beginnen we om 18:30 uur. Dus een half uur eerder. Je betaald deze avond géén entree.

« Terug naar het overzicht