Agenda

Tienersoos: sportavond

Heb jij zin om vrijdagavond iets leuks (met je vrienden) te doen? En ben je tussen de 11 en 13 jaar? Kom dan naar tienersoos ‘So What?'! Iedere vrijdagavond staat er een leuke en/of spannende activiteit op het programma. Wat dacht je van lasergamen, levend stratego of schilderen? Of ga jij voor de casinoavond of gameavond? Hang je liever aan de bar om te genieten van de muziek of maak je graag een praatje met de mensen achter de bar? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er vooral om dat jij een gezellige en toffe avond hebt.

Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur vind je ons in de kelder van het Kulturhus. De tienersoos kost maar € 1,- entree.

Volg ons ook op Facebook of op instagram via @jeugdjongerenwerkholten.

Let op! In verband met de aangescherpte Corona-maatregelen is vanaf 29 september opgeven voor de tienersoos verplicht! We hanteren een maximum aantal bezoekers.

Opgeven kan bij Romée via 06 25 41 71 42

Programma

02 oktober Sportavond. Een keer wat anders dan normaal, namelijk sportavond! Kom in sportkleding en neem je FIETS mee! LET OP: we verzamelen deze avond pas om 19.15 uur bij de soos!!
09 oktober Animal quiz night. Wat weet jij over de tijger, de Afrikaanse olifant en de reuzenpanda? Allemaal vragen over het dierenrijk. Weet jouw team de meeste vragen goed te beantwoorden? 


Wanneer
De tienersoos vindt iedere vrijdagavond plaats van 19.00 tot 21.00 uur.

Waar
Kulturhus Holten, in de kelder.
We hebben een eigen ingang, aan de achterzijde van het gebouw. Daar is een trap te vinden naar de kelder. 

Kosten
€ 1,- entree (tenzij anders aangegeven), en een eigen drankje en wat lekkers zelf betalen (tussen de € 0,50 en € 1,- per consumptie).

Opgeven
Wil je je ergens voor opgeven? Doe dat dan bij Romée via 0548 36 27 55 / 06 25 41 71 42 / groothuis@viaviewelzijn.nl, of stuur een berichtje op Instagram.

Kom ook eens langs!

« Terug naar het overzicht