Agenda

Tienersoos: Levend Stratego

Heb jij wel zin om vrijdagavond iets leuks met je vrienden te doen? En ben je tussen de 11 en 13 jaar? Kom dan naar tienersoos ‘So What?'! Iedere vrijdagavond staat er een leuke en/of spannende activiteit op het programma. Wat dacht je van een spooktocht of sumoworstelen? Of ga jij voor de casinoavond of gameavond? Hang je liever aan de bar om naar de muziek van onze dj’s te luisteren? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er vooral om dat het een gezellige en relaxte avond is.

Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur vind je ons in de kelder van het Kulturhus. De tienersoos kost maar € 1,- entree. Kom ook eens langs! 

Volg ons ook op Facebook of op instagram via @jeugdjongerenwerkholten.

Programma

1 maart Carnaval
Carnavalsweekend, dus ook carnaval bij de tienersoos! Alaaf! Ook komen de Fienpreuvers deze avond langs.
8 maart Lasergamen
We gaan deze avond buiten lasergamen, dus kom OP DE FIETS! Wel graag van te voren opgeven, VOL = VOL! Stuur een appje naar Patricia: 06 28 95 83 59.
15 maart Quizavond
Ik weet, ik weet... wat jij niet weet! Doe jij deze avond mee aan de toffe quizavond? Weet jij alle antwoorden en voltooi je alle opdrachten?
22 maart Levend Stratego
Ook deze avond is in het bos, dus verzamel OP DE FIETS bij de soos om 19:00 uur! 

Wanneer
De tienersoos vindt iedere vrijdagavond plaats van 19.00 tot 21.00 uur

Waar
Kulturhus Holten, in de kelder
We hebben een eigen ingang, aan de achterzijde van het gebouw. Daar is een trap te vinden naar de kelder. 

Kosten
€ 1,- entree (tenzij anders aangegeven), en een eigen drankje en wat lekkers zelf betalen (tussen de € 0,50 en € 1,- per consumptie).

Opgeven
Wil je je ergens voor opgeven? Doe dat dan bij Patricia via 0548 36 27 55 / 06 28 95 83 59 / vanerven@viaviewelzijn.nl, of stuur een berichtje op Insta.

« Terug naar het overzicht