Gastouderopvang

Gastouderopvang ViaVie Welzijn

Gastouders in Beeld

Zoekt u een gastouder in Rijssen, in Holten of in Enter? Bent u op zoek naar een gastouder in een bosrijke omgeving? Wilt u graag een gastouder bij u aan huis? Of zoekt u een gastouder die uw kind(eren) ruimte geeft te ontdekken? Hieronder stellen de gastouders zich aan u voor.

Elke gastouder die bij ons is aangesloten, is in het bezit van de vereiste diploma’s en certificaten. Daarnaast worden zij geregeld bijgeschoold. Om de kwaliteit te waarborgen, worden alle gastouders jaarlijks meerdere keren bezocht door de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau. Voordat een gastouder kan starten wordt zij geïnspecteerd door de GGD en, indien goedgekeurd, opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Alle gastouders die bij ons aangesloten zijn, zijn opgenomen in het LRK.

In één oogopslag kunt u hieronder lezen wat de gastouder te bieden heeft. Wilt u meer informatie over een gastouder, haar plaatsingsmogelijkheden of vindt u het fijn dat wij samen zoeken naar een bij uw kind(eren) passende gastouder? Neemt dan contact met ons op, er zit vast een gastouder bij die bij uw opvangwensen aansluit.

Contact met ons opnemen kan middels het contactformulier. Uiteraard mag u ons ook rechtstreeks bellen op 0548 36 27 55 / 06 51 98 57 71 of mailen naar gastouderbureau@viaviewelzijn.nl