Gastouderopvang

Gastouderopvang

Ik zoek een gastouder

Zoekt u een betrouwbare en lieve gastouder die uw kind(eren) in een vertrouwde en veilige omgeving op wil vangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze gastouders zijn gekwalificeerd en voldoen aan alle landelijke eisen waar kinderopvang aan moet voldoen. Maar bovenal zijn het mensen die met veel toewijding u kind opvangen en verzorgen.

Voor uw kind selecteren wij de meest geschikte gastouder, rekening houdend met uw wensen. Denk hierbij aan flexibele opvangtijden en gelijkgestemde ideeën over opvoeding. Ook proberen we uw kind in de buurt van de school of wijk waar u woont te plaatsen.

Belangrijke voordelen van onze gastouderopvang

Kleinschalig
Het aantal kinderen dat wij onderbrengen bij een gastouder is wettelijk vastgelegd op maximaal 6 kinderen. Zo krijgt ieder kind voldoende aandacht en de ruimte die het nodig heeft.

Flexibel
Onze gastouderopvang is op maat. We hanteren dan ook geen vaste dagdelen. Vooral ouders die werken in de zorg kunnen in overleg de opvang regelen naar het werkrooster. Ook als het kind ziek is, mag het in overleg met de gastouder gewoon komen. En wilt u uw kind een keer wat later brengen of halen, dan kan dat in goed overleg met de gastouder.

Kwaliteit
Onze gastouders hebben de juiste diploma’s en ervaring, zijn enthousiast en nemen hun verantwoordelijkheid.

Uw kind aanmelden?

Wilt u uw kind aanmelden voor gastouderopvang? Neemt u dan contact met ons op. Wij sturen u een informatiepakket en desgewenst direct het aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier zetten wij de bemiddeling in gang. Hiervoor maken wij een persoonlijke afspraak bij u thuis. Tijdens dit gesprek geeft u uw wensen aan ten aanzien van de gastouder. Daarnaast geven wij u meer informatie over gastouderopvang.

Meer informatie over de bemiddeling vindt u onder de Algemene Voorwaarden, het Pedagogisch Beleid en de Risico Inventarisatie