Gastouderopvang

Gastouderopvang

Vraag en Aanbod

AANBOD
Bent u op zoek naar gastouderopvang, dan vindt u op deze site informatie over een aantal gastouders, deze gastouders maken zich bekend met een verhaaltje en/of foto. Over de beschikbare dagen en tijden kunnen wij u inlichten. Mocht u belangstelling hebben voor één van deze gastouders op deze pagina, dan kunt u contact opnemen met het gastouderbureau. Mail naar: gastouderbureau@viaviewelzijn.nl of bel 0548 36 27 55.

Wij proberen zo goed en zo snel mogelijk een koppeling te realiseren, maar uiteraard is het van belang dat vraagouders en gastouders goed bij elkaar passen. De ruime ervaring van 25 jaar zorgen er voor dat u erop mag vertrouwen dat wij een goede match tot stand brengen. Ook op de site “gastouders in beeld’, presenteren zich beschikbare gastouders met een wat uitgebreider verhaal. Niet alle gastouders maken gebruik van deze mogelijkheid, maar er zijn ruim 35 gastouders beschikbaar voor opvang.

OPVANGVRAAG
In de meeste gevallen wordt een opvangwens niet direct op deze site geplaatst omdat wij vrij snel een goede match kunnen maken. Maar het kan zijn dat u een specifieke opvang wens heeft en dat het even niet lukt een opvangvraag te realiseren.  Wij plaatsen dan, met uw goed vinden de wens op deze site.