Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

2018: We gaan weer op pad!

Daar wil je bij zijn in de laatste week van de zomervakantie! Met medewerking van verschillende verenigingen en organisaties kunnen kinderen van groep 3 t/m groep 8 (in seizoen 2017-2018) deze week weer op pad in en om Holten.

HOLTEN STORMT! - DINSDAG 28 AUGUSTUS

Een middagje relaxed doorbrengen op dagcamping ‘de Borkeld’, want we zijn wel uitgeput van zo’n hele lange zomervakantie… Stel je voor dat we in die laatste week ook nog een stormbaan moeten beklimmen, met water en andere gave spellen moet spelen. En dat óók nog eens in wedstrijdvorm om een HOPPA! Bokaal te kunnen winnen… We moeten er niet aan denken…
Of… toch wel??? Nog genoeg energie over voor een heerlijke dag vol buiten-speelplezier? Doe dan vooral mee!

Uitgevoerd door: ViaVie Welzijn
Locatie: Dagcamping ‘de Borkeld’, Borkeldweg 17

HOLTEN ONTDEKT OYFO! - WOENSDAG 29 AUGUSTUS

Vandaag gaan we op pad búiten Holten, we gaan op ontdekkingstocht in Hengelo bij techniekmuseum Oyfo! Genieten in het museum van de grommende, tikkende, zuigende en ronkende machines, en zet ze zelf in beweging! Laat je hersens kraken bij Spel der Techniek, waar je zelf allerlei technische puzzels, spellen en snufjes mag uitproberen. En duik het creatieve lokaal in om een mooi werkstukje te maken voor thuis. Een dag vol met ontdekkingen, doen, ervaren en maken!

Uitgevoerd door: Techniekmuseum Oyfo
Locatie: Industriestraat 9, Hengelo

HOLTEN PUZZELT MET BALLEN! - DONDERDAG 30 AUGUSTUS

We gaan weer naar Blauw Wit, die dit jaar een heel nieuw programma voor jullie heeft samengesteld: puzzelen met ballen!

Puzzelen met ballen? Nou, niet helemaal natuurlijk ;) Maar de organisatie heeft een heel parcours die je langs gave opdrachten, stoere bal– en voetbalspellen en uitdagende puzzels leidt, waar je iedere keer een puzzelstuk ontdekt of wint. Weet jouw team de puzzel goed op te lossen? Blauw Wit daagt je uit!

Uitgevoerd door: Voetbalvereniging Blauw Wit ‘66
Locatie: Sportpark ‘t Vletgoor, Dorperdijk 3

HOLTEN & MAD SCIENCE! - VRIJDAG 31 AUGUSTUS

Het avontuur ligt om de hoek…! Ben jij gek op proefjes en experimenten? Houd je van wetenschap en techniek of wil je gewoon het slijmerigste slijm ooit maken? Ga dan aan de slag met de gekke professoren van Mad Science!

Deze vrijdag komt Mad Science Holten op zijn kop zetten: doe mee met een dag vol vreemde feitjes, rare proefjes en bizarre experimenten!

Uitgevoerd door: Camping de Holterberg & Mad Science
Locatie: Camping de Holterberg, Reebokkenweg 8
Let op: deze middag duurt tot 15.15 uur!