Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

Meer info & opgeven!

 De HOPPA! Dagen vinden plaats van maandag 16 augustus t/m donderdag 19 augustus: een week vol met sport-, spel– en speelplezier voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 (in seizoen 2020-2021). Iedere dag kun je andere activiteiten ondernemen en vindt het plaats op een andere locatie, waar je op eigen gelegenheid heen gaat. Je bent om 10.00 uur aanwezig op de locatie, en om 15.00 uur kun je weer opgehaald worden. Je neemt voor iedere dag je eigen gevulde beker en broodtrommel mee, maar wij zullen ook zorgen voor wat extra’s op locatie.

Je kunt je opgeven voor 1 of meerdere dagen. De kosten zijn € 8,50 per dag. Doe je alle dagen mee? Dan betaal je € 30,- voor 4 dagen. Kies wat jij leuk vindt, maar; VOL = VOL!

Kinderen die niet op vakantie gaan krijgen voorrang bij plaatsing. Heb je andere vragen over de HOPPA! Dagen? Neem dan contact met ons op! 

Hopelijk tot snel bij de HOPPA! Dagen!

Inmiddels is de inschrijftermijn voor de HOPPA! Dagen verlopen, en zitten we echt hélemaal vol. Inschrijven is dus helaas NIET meer mogelijk!


Ja, ik wil meedoen aan de HOPPA! Dagen! Ik geef me op voor de volgende dagen:

       

Bij deelname aan het programma van het Bikepark, hebben we uiteraard een fiets nodig. Het mooiste is een mountainbike of crossfiets, maar een gewone fiets kan ook. Wij kunnen beperkt aan wat extra fietsen en enkele helmen komen.


Kijk dus eerst of je een fiets kan lenen bij bijvoorbeeld vrienden of familie. Hetzelfde geldt voor een fietshelm. Lukt het echt niet om iets te regelen? Geef dat hieronder aan.


Mijn gegevens zijn:

       

ViaVie Welzijn verspreidt foto’s van de HOPPA! Dagen via onder andere Facebook, Instagram, deze website en andere regionale mediakanalen.

       

Zijn er nog bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Denk aan allergieën, medicijngebruik of andere dingen waar wij op moeten letten.