Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

Opgeven!

Dit jaar geef je je niet op voor specifieke dagen, maar doe je de hele week mee. Het is wel écht bedoeld voor de week van maandag 10 augustus t/m donderdag 13 augustus, je kunt de Thuis Editie niet op andere momenten doen.

Je geeft je dus op voor de hele week, de kosten hiervoor zijn € 15,-, die je door middel van een automatische incasso kunt voldoen. Op de vrijdag voor de HOPPA! Dagen krijgt iedereen een (gesloten) rugzak aan de deur thuis. Hierin vind je alles wat je voor de hele week nodig hebt.

Daarnaast zullen verspreid over de week een aantal ‘vaste’ momenten zijn, dat je thuis moet zijn, of je ergens moet melden. Deze momenten zullen wij met jullie ouders/verzorgers van te voren communiceren. Zij krijgen van te voren namelijk een informatiebrief van ons, met ook enkele instructies voor de stiekeme hulp.

Inschrijven kan van maandag 22 juni t/m vrijdag 3 juli. In verband met het bestellen van materialen nemen we aanmeldingen ná 3 juli NIET meer aan. 

Heb je andere vragen over de HOPPA! Dagen? Neem dan gerust contact met ons op. 


Ja, ik wil meedoen aan de Thuis Editie van de HOPPA! Dagen. Mijn gegevens zijn:

       
       

ViaVie Welzijn verspreidt foto's van de HOPPA! Dagen via Facebook, Twitter, deze website en regionale kranten.

       

Zijn er nog bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Denk aan wat lekkers wat wij aanbieden deze week, een afwijkend adres op één van de dagen, etc.