Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

Kinderen

De Roefeldag is een dag waarop de kinderen van de groepen 5 t/m 8 kunnen rondkijken in een bedrijf of instelling. Roefelen is het Vlaamse woord voor snuffelen of ontdekken. De kinderen kunnen tijdens de Roefeldag achter de schermen kijken bij verschillende bedrijven/instellingen en daardoor misschien ontdekken wat ze later willen worden.

De Roefeldag 2019 heeft plaatsgevonden op woensdag 17 april 2019. 

De kinderen verzamelen zich bij het Kulturhus aan de Smidsbelt 6 in Holten. Van daaruit gaan de kinderen in groepjes van ongeveer 4 á 6 personen met een begeleid(st)er langs 2 verschillende bedrijven.

Wat moeten de kinderen meenemen naar de Roefeldag?
- De zin om iets op te steken van deze leuke dag!
- Een goed humeur!
- Mooi weer!
- € 1,- eigen bijdrage voor de dag

De kinderen zullen de bedrijven, afhankelijk van de afstand, te voet, per fiets of met de auto bezoeken. Dit zal in de bevestigingsbrief staan. De eigen bijdrage kan op de dag zelf betaald worden.

Aanmelden voor de Roefeldag 2020 is nog niet mogelijk. In december 2019 / januari 2020 zal er weer meer informatie te vinden zijn over de Roefeldag 2020.

Indien de kinderen of ouders, nog vragen hebben, dan kunnen zij contact opnemen met Het Roefelcomité via roefeldagholten@outlook.com