Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

Sinterklaas in Holten

Culinaire Pietenmiddag + Sinterknutselbende (6 t/m 10 jaar)

Wat gaan we doen? Sinterklaas is weer in het land! En dat betekent ook weer allerlei heerlijkheden om van te smullen: speculaas, pepernoten, schuimpjes, marsepein, noem het maar op. En het lekkerste? Dat je dit lekkers helemaal zelf mag versieren! Dus kom deze middag naar de Culinaire Pietenmiddag, waar je als Piet zelf aan de slag mag met allerlei Sinterklaaslekkers! Want we gaan Taai Taai poppen versieren van de Echte Bakker. Als je klaar bent, dan hebben we nog tijd over om te knutselen. Knippen, plakken, tekenen, schilderen: het wordt een gezellige en creatieve bedoeling! Na deze middag ben jij met alle Sinterklaasversieringen klaar voor een gezellige pakjesavond.

Wanneer: donderdag 25 november en dinsdag 30 november
Voor wie: kinderen van 6 t/m 10 jaar
Waar: Jongerencentrum ‘Hole-10’, Tuinstraat 2 in Holten
Wanneer: 15.00 tot 16.30 uur
Kosten: gratis, opgeven verplicht (uiterlijk dinsdag 23 november of vrijdag 26 november)

Pietendisco (3 t/m 10 jaar)

De tienersoos gaat deze dag al wat vroeger open dan normaal, voor de allerkleinsten, en dan maken we er een Pietendisco van! Met de discolampen aan, goede Sinterklaasmuziek en natuurlijk veel pepernoten en leuke spelletjes gaan we los in de disco! Kom jij ook meedansen in je Pietenoutfit?

Wanneer: vrijdag 3 december
Voor wie: 15.00 tot 15.30 uur voor de allerkleinsten van 3 t/m 6 jaar
15.45 tot 16:45 uur voor kinderen van 7 t/m 10 jaar
Waar: Kulturhus, zaal 1
Kosten: gratis, opgeven verplicht (uiterlijk 29 november)

Voor alle bovenstaande activiteiten graag opgeven! Dat kan via 0548 36 27 55 ('s ochtends van 8.30 tot 12.00 uur) of info@viaviewelzijn.nl.