Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

Speelgoedbeurs

HOLTEN – Ieder jaar organiseert een vrijwillige werkgroep onder de vlag van ViaVie Welzijn een speelgoedbeurs in november. Altijd een prachtige gelegenheid om overtollig speelgoed kwijt te raken, en vlak voor de feestdagen en een mooie gelegenheid om voor een leuke prijs alvast inkopen te doen.

Dit jaar echter, heeft de werkgroep in overleg met ViaVie Welzijn helaas moeten besluiten de beurs niet te organiseren. Vanwege de gestelde Corona maatregelen acht de werkgroep het niet verantwoord om mensen bij elkaar te laten komen om ‘te winkelen’. Ondanks ideeën om een ‘Corona-proof’ beurs te organiseren, denk aan het organiseren van tijdsloten om te komen, is besloten dat het niet organiseren van de beurs in de huidige tijd een betere keuze is, hoe spijtig ook.

Volgend jaar hoopt de werkgroep uiteraard weer de beurs te mogen en kunnen organiseren. Heeft u vragen of wilt u verdere inlichtingen, dan kunt u altijd contact opnemen met ViaVie Welzijn via info@viaviewelzijn.nl of bel 0548 36 27 55.