Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

Speelgoedbeurs

Net als afgelopen jaar zal ook dit jaar een speelgoedbeurs worden georganiseerd door de vrijwilligers van ViaVie Welzijn in Holten. Dit is een prachtige mogelijkheid om uw overtollige speelgoed kwijt te raken en daarnaast voor iedereen een prima gelegenheid om voor een leuke prijs alvast inkopen te doen voor de komende feestdagen.

De speelgoedbeurs zal worden gehouden op zaterdag 2 november van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 10.00 uur kunt u in het Kulturhus van Holten (Smidsbelt 6) op zoek naar mooi speelgoed voor redelijke prijzen. 

70% van de opbrengst van het ingebrachte speelgoed is voor de inbrenger zelf, 30% gaat naar het jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn, die de opbrengst gebruiken voor activiteiten en aanschaf van (spel)materialen. 

Inbrengen van speelgoed

U kunt op vrijdag 1 november van 16.00 tot 19.00 uur uw speelgoed naar het Kulturhus (Smidsbelt 6) brengen.

In principe komt al het speelgoed in aanmerking, mits het compleet, schoon en niet kapot is. Dus alles kan: autootjes, poppen, spelletjes, puzzels, boekjes, kindermeubeltjes, schaatsen, buggy's, fietszitjes, enz. enz. Ook kinderfietsen t/m 20 inch kunnen ingebracht worden, evenals kinderjassen. Let op: knuffels worden NIET geaccepteerd op de speelgoedbeurs.

Ook voor constructiespeelgoed zoals Lego, Duplo, Nopper e.d. bestaat altijd veel belangstelling, evenals voor spelletjes voor de wat oudere kinderen.

Voor het inbrengen van speelgoed is het voor de organisatie handig u vooraf aan te melden via speelgoedbeursholten@gmail.com

U ontvangt dan vanaf half oktober de instructies en een lijst en klantnummer, die u vooraf kun invullen en weer kun inleveren. Scheelt op de dag zelf ook veel wachttijd!

Mocht direct na verkoop blijken dat het speelgoed gebreken vertoond, dan is de inbrenger verplicht het speelgoed terug te nemen en het ontvangen geld terug te betalen.

Klein speelgoed graag gebundeld inleveren. 70% van de opbrengst van het verkochte speelgoed is voor uzelf en 30% voor het jeugd– en jongerenwerk van ViaVie Welzijn. Er zijn geen kosten meer verbonden aan de inbreng.

Verkoop van speelgoed

Op zaterdag 2 november tussen 10.00 en 12.00 uur is de verkoop van de speelgoedbeurs. De speelgoedbeurs is te vinden in het Kulturhus van Holten, Smidsbelt 6.
LET OP: er is geen pin aanwezig!

Afhalen van speelgoed/opbrengst

Afhalen van niet verkochte spullen is op zaterdag 2 november tussen 13.30 en 14.00 uur. Tevens vindt dan de afrekening plaats. Niet afgehaalde spullen worden daarna aan de speelgoedbank in Deventer geschonken.