Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

Tienersoos 'So What?'

Heb jij zin om vrijdagavond iets leuks (met je vrienden) te doen? En ben je tussen de 11 en 13 jaar? Kom dan naar tienersoos ‘So What?'! Iedere vrijdagavond staat er een leuke en/of spannende activiteit op het programma. Wat dacht je van lasergamen, levend stratego of schilderen? Of ga jij voor de casinoavond of gameavond? Hang je liever aan de bar om te genieten van de muziek of maak je graag een praatje met de mensen achter de bar? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er vooral om dat jij een gezellige en toffe avond hebt.

Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur vind je ons in de kelder van het Kulturhus. De tienersoos kost maar € 1,- entree.
Volg ons ook op Facebook of op Instagram via @jeugdjongerenwerkholten.

PROGRAMMA

LET OP: aanmelden is verplicht! Stuur Romée een appje (06 25 41 71 42) of stuur haar een mail

15 oktober - Muziek avond
Raad de plaat en karaoke staan vanavond op het programma! Wat weet jij allemaal van muziek? Van pop muziek tot aan Disney. Speel mee met deze leuke thema avond.

22 oktober - GESLOTEN
Deze vrijdag zijn wij helaas gesloten in verband met de herfstvakantie.

29 oktober - Halloween tocht
Het is de week van Halloween! Vanavond houden wij traditiegetrouw een spannende Halloween wandeltocht door het bos in Holten. Durf jij het aan??

05 november - Spel-avond @Hol10
Deze avond verzamelen wij niet in de kelder, maar in jongerencentrum Hol10 aan de Tuinstraat! Deze avond spelen we verschillende leuke games.

12 november - Ik hou van Holten
Ik hou van Holland, maar dan net iets anders. Speel je mee?!