Jeugd & jongeren

Jeugd & jongeren

Tienersoos 'So What?'

Heb jij zin om vrijdagavond iets leuks (met je vrienden) te doen? En ben je tussen de 11 en 13 jaar? Kom dan naar tienersoos ‘So What?'! Iedere vrijdagavond staat er een leuke en/of spannende activiteit op het programma. Wat dacht je van lasergamen, levend stratego of schilderen? Of ga jij voor de casinoavond of gameavond? Hang je liever aan de bar om te genieten van de muziek of maak je graag een praatje met de mensen achter de bar? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er vooral om dat jij een gezellige en toffe avond hebt.

Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur vind je ons in de kelder van het Kulturhus. De tienersoos kost maar € 1,- entree.

Volg ons ook op Facebook of op instagram via @jeugdjongerenwerkholten.

Let op:
In verband met de huidige corona-maatregelen is er voorlopig géén tienersoos. Wel proberen we online een programma aan te bieden. Hou onze socials in de gaten voor meer info!

Programma
Vrijdag 29 januari: foto challenge! KLIK HIER VOOR MEER INFO!

Wanneer
De tienersoos vindt iedere vrijdagavond plaats van 19.00 tot 21.00 uur.

Waar
Kulturhus Holten, in de kelder.
We hebben een eigen ingang, aan de achterzijde van het gebouw. Daar is een trap te vinden naar de kelder. 

Kosten
€ 1,- entree (tenzij anders aangegeven), en een eigen drankje en wat lekkers zelf betalen (tussen de € 0,50 en € 1,- per consumptie).

Opgeven
Wil je je ergens voor opgeven? Doe dat dan bij Romée via 0548 36 27 55 / 06 25 41 71 42 / groothuis@viaviewelzijn.nl, of stuur een berichtje op Instagram.

Kom ook eens langs!