Corona Update

Naar aanleiding van de laatste persconferentie willen we de ontwikkelingen bij ons en de
maatregelen die wij nemen met jullie delen:

  • Alle activiteiten van ViaVie Welzijn tot 1 september worden geannuleerd. Dat betekent dus ook dat de zomeractiviteiten voor senioren en de HOPPA! Dagen deze zomer helaas NIET kunnen plaatsvinden.
  • Vanaf maandag 11 mei worden zowel de spreekuren van het vluchtelingenwerk als onze individuele dienstverlening aangepast hervat. Daar waar mogelijk proberen we zoveel mogelijk digitaal en/of telefonisch af te handelen. Daar waar dit niet mogelijk is, kan er een afspraak gemaakt worden met een van onze medewerkers of integratiecoaches.
  • Tot en met dinsdag 19 mei blijven wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 12.00 uur, op nummer 0548 36 27 55. Daarnaast zijn wij op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar op de chat op onze website www.viaviewelzijn.nl.
  • De medewerkers van ViaVie Welzijn werken tot 19 mei nog steeds zoveel mogelijk thuis. Schroom echter niet om contact met ons op te nemen, bij welke vragen dan ook. We denken graag met jullie mee in deze tijd, en houden graag contact. Verderop vinden jullie nogmaals onze directe contactgegevens.

We blijven de adviezen van de overheid in de gaten houden, en informeren jullie als er nieuwe ontwikkelingen zijn binnen onze dienstverlening.

#SAMENSTERK♥

« Terug naar het overzicht