De HOPPA! Dagen - Thuis Editie: schrijf je nu in!

Daar wil je bij zijn in de laatste week van de zomervakantie!! Maar dit jaar gaan de HOPPA! Dagen er wel heel anders uit zien dan normaal… Vanwege de maatregelen rondom Corona, bieden wij jullie dit jaar:

De HOPPA! Dagen - Thuis Editie

En dat wordt anders dan anders! We gaan elkaars gezelligheid op 1 locatie missen, maarrr: we gaan wel SAMEN aan de slag, allemaal vanuit huis! En misschien komen wij wel even bij jou thuis om de deur kijken ;)

Wat mag je deze Thuis Editie van ons verwachten?

We gaan er voor zorgen dat je iedere dag een activiteit kunt doen, die zo’n 1.5 tot 2 uur in beslag zal nemen. Je kunt er korter over doen, je kunt er langer over doen, dat is voor iedereen een beetje verschillend. Maar, van maandag t/m donderdag heb je iedere dag iets leuks te doen thuis.

Je krijgt van ons op vrijdag voor de HOPPA! Dagen een gevulde rugzak aan de deur. Deze zit op slot, want je kunt natuurlijk niet al op zaterdag beginnen…

Maandagochtend om 10 uur komen wij met een filmpje je huiskamer binnen, en kunnen de HOPPA! Dagen beginnen! Nadat je de tas hebt weten te openen (spannend…!) vind je alle materialen voor de hele week, en krijg je vervolgens iedere dag weer een nieuwe opdracht via mail of een live verbinding. Je gaat deze week aan de slag met het oplossen van puzzels om codewoorden te krijgen, we gaan lekker bewegen met ons allen en verschillende uitdagingen aan, we gaan creatief aan de slag én we gaan op donderdag in kleine groepen op pad door het dorp. Zien we elkaar toch nog een klein beetje ;)

Wat mogen ouders van deze Thuis Editie verwachten?

Ja, dat is deze editie ook een beetje anders: we verwachten een klein beetje hulp van de ouders/verzorgers. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen is er natuurlijk meer of minder hulp nodig bij de activiteiten. Al proberen we het zo aan te bieden, dat iedereen er redelijk zelfstandig mee uit de voeten kan. Maar, er zijn wel plekjes in huis en tuin nodig om wat opdrachten uit te kunnen voeren.

We zullen ook online wat dingen gaan aanbieden. Dat betekent dat er elke dag wat dingen via de email binnen zullen komen, of dat we een live-verbinding aangaan met de kinderen. Ook hier zal de hulp van de ouders/verzorgers nodig zijn. Tenslotte hebben we misschien ook wat stiekeme hulp nodig van de ouders/verzorgers (5 minuten tijdsinvestering), maar daarover worden ze van te voren geïnformeerd.

Hoe werkt de Thuis Editie?

Dit jaar geef je je niet op voor specifieke dagen, maar doe je de hele week mee. Het is wel écht bedoeld voor de week van maandag 10 augustus t/m donderdag 13 augustus, je kunt de Thuis Editie niet op andere momenten doen.

Je geeft je dus op voor de hele week, de kosten hiervoor zijn € 15,-, die je door middel van een automatische incasso kunt voldoen. Op de vrijdag voor de HOPPA! Dagen krijgt iedereen een (gesloten) rugzak aan de deur thuis. Hierin vind je alles wat je voor de hele week nodig hebt.

Daarnaast zullen verspreid over de week een aantal ‘vaste’ momenten zijn, dat je thuis moet zijn, of je ergens moet melden. Deze momenten zullen wij met jullie ouders/verzorgers van te voren communiceren. Zij krijgen van te voren namelijk een informatiebrief van ons, met ook enkele instructies voor de stiekeme hulp.

Wie mogen er mee doen en hoe geef ik me op?

We hanteren dezelfde leeftijden als normaal. Dus iedereen die in schoolseizoen 2019-2020 in groep 3 t/m groep 8 zit, mag mee doen! Dat betekent dus dat je NIET mee kunt doen als je komend schooljaar naar groep 3 gaat! Hou hier rekening mee, want wij houden rekening met de leeftijden.

GA HIER NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER.

Inschrijven kan van maandag 22 juni t/m vrijdag 3 juli. Wees op tijd! Omdat wij materialen moeten bestellen, worden inschrijvingen na 3 juli echt niet meegenomen.

De organisatie van de HOPPA! Dagen 2020

Omdat we een speciale thuis editie hebben vanwege de maatregelen rondom Corona, is ViaVie Welzijn dit jaar de enige organisator. Volgend jaar hopelijk weer een ‘normale’ editie, georganiseerd met meerdere partners zoals vanouds.

De werkgroep van de HOPPA! Dagen bestaat uit: Tanisha Brouwer, Joanne Westerink, Lianne Post-van de Kraats, Linsey Tijhof, Lex Harmeling, Romée Groothuis en Patricia van Erven. Zij hopen jullie ook dit jaar bij deze thuis-editie weer te zien! :)

Hopelijk tot snel bij de HOPPA! Dagen, de Thuis Editie!

« Terug naar het overzicht