Even voorstellen: nieuwe collega bij ViaVie Welzijn!

Ingrid Schulting

Op maandag 4 januari ben ik begonnen als beweegcoach bij ViaVie Welzijn voor de gemeente Rijssen-Holten in een wat 'bijzondere' tijd. Door Covid is het voor iedereen een vreemde periode om te werken, laat staan in te werken. Maar, vol frisse en goede moed ben ik gestart met deze uitdagende functie! 

Mijn naam is Ingrid Schulting en via deze weg zal ik me kort voorstellen. Ik ben 33 jaar oud, ik woon met mijn man en 2 dochters in Hellendoorn. Mijn passie is fietsen en sport & bewegen in de breedste zin van het woord. Ik heb zelf een actieve leefstijl en houdt er van om anderen te motiveren en enthousiasmeren voor en door sport.

Afgelopen jaren heb ik gewerkt als sport- en beweegcoach bij Sportbedrijf Deventer waarbij ik met name bewegingsonderwijs aan de groepen 1 t/m 8 heb mogen geven in combinatie met het ontwikkelen en uitvoeren van een aantal sportieve projecten en evenementen. De ervaring die ik hier heb opgedaan neem ik graag mee naar ViaVie Welzijn om zo de inwoners van Rijssen en Holten in beweging te zetten en een positieve beweegbeleving mee te geven. Want bewegen is beleven, het maakt je gezond en gelukkig!

Ik ben te bereiken op 06 17 48 29 57 of per mail via schulting@viaviewelzijn.nl, mail bel of app gerust.

Tot ziens en een sportieve groet,
Ingrid

Ingrid|

« Terug naar het overzicht