Vacature barmedewerker bij de Kaartclub

Wie zijn wij?

De Kaartclub in Holten is onderdeel van ViaVie Welzijn, en bestaat uit een werkgroep van 5 vrijwilligers die wekelijks klaverjassen voor zo’n 40 vaste leden organiseert. De werkgroep van vrijwilligers hebben onderling diverse taken verdeeld, waaronder de taak van barmedewerker. Voor deze taak zijn wij op zoek naar nieuwe mensen.

Wat ga je doen?

Iedere dinsdagavond vind de kaartclub plaats van 19.00 tot ca. 22.00 uur. 

Als barmedewerker ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de catering tijdens de avond. Als de leden van de kaartclub om 19.00 uur binnenkomen, heb jij de koffie klaar staan.

De leden van de kaartclub hebben gedurende de avond een afteken-kaartje bij zich, waar zij de genuttigde drankjes op laten aftekenen door de barmedewerker. Deze kunnen gehaald worden aan de bar waar jij achter staat en vandaan serveert. Tegen het einde van de avond komen de leden de genuttigde drankjes bij jou afrekenen, en maak je de kas op.

Daarnaast vind er jaarlijks op de tweede zaterdag van november een kaartmarathon plaats, waarbij je ook betrokken wordt.

Wat vragen wij?

- Iemand die sociaal en klantvriendelijk is, en het leuk vind een praatje te maken met de vaste leden;
- Iemand die het leuk vind achter de bar bezig te zijn;
- Iemand die van aanpakken houdt;
- Iemand die het leuk vind samen te werken en mee te denken in de organisatie van de kaartclub.

Wij bieden een gezellig team van vrijwilligers en vaste leden van de kaartclub, die het fijn vinden iedere dinsdagavond samen te komen. Niet alleen het kaarten is belangrijk, de sociale contacten zijn net zo belangrijk.

Werktijden

De kaartclub vindt wekelijks plaats op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur, in de maanden september t/m eind april.
De vrijwilligers zijn aanwezig van ongeveer 18.45 uur tot 22.15 uur.

Bijzonderheden

We proberen meerdere barmedewerkers te vinden, zodat we kunnen werken met een rooster, en er wat meer afgewisseld kan worden. We proberen iedere avond 2 mensen in te plannen voor de bardienst.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Patricia van Erven van ViaVie Welzijn, via 0548 36 27 55. 

« Terug naar het overzicht