Vacature Sociaal Cultureel Werker: zoeken wij jou??

ViaVie Welzijn is een brede welzijnsorganisatie voor alle leeftijden in de gemeente Rijssen-Holten. Onze dienstverlening is breed en gericht op het versterken van de samenleving. Van taalondersteuning bij kleuters tot begeleiding van statushouders en van een jongerencentrum voor jeugd tot buurthuiskamers voor senioren. Wij bedienen iedereen in onze gemeente die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken, op wat voor manier dan ook. Onze rol is vooral signaleren, coördineren, initiëren, faciliteren en verbinden. Dit doen wij met ons vertrouwde team van 16 personen onder het motto: “Samen zijn we aan zet voor een samenleving waar iedereen kan en mag meedoen!”

Voor het Sociaal Werk in Rijssen en Holten zoeken wij per 1 augustus 2020 een

Sociaal Cultureel Werker voor 16 uur
(of 20 uur bij startersfunctie)

voor het begeleiden van activiteiten voor diverse doelgroepen

Ben jij degene die wij zoeken om ons team te komen versterken? Wij zijn een heel divers en enthousiast team die ons gezamenlijk midden in de samenleving begeeft. Als sociaal cultureel werker ga je bij ons aan de slag binnen het jeugd- en jongerenwerk en binnen het sociaal cultureel aanbod voor volwassenen en senioren. Werken met jong en oud maakt deze vacature heel afwisselend, maar biedt ook uitdaging in zelfstandigheid en het creatief denken in deze huidige corona-wereld.

Geinteresseerd in werken voor onze organisatie, in deze uitdagende functie? Klik dan hier voor de volledige vacature om te zien of wij wat voor elkaar kunnen betekenen. 

« Terug naar het overzicht