Vrijwilligers gezocht voor de Thuisadministratie

ViaVie Welzijn biedt ondersteuning op velerlei gebied. Bijvoorbeeld in de vorm van langdurige ondersteuning bij de Thuisadministratie. Mensen die niet (meer) zelfstandig hun administratie kunnen bijhouden, bijvoorbeeld vanwege ouderdom of andere beperking, kunnen een beroep doen op een vrijwilliger van ViaVie Welzijn.

Gemiddeld 1x per maand komt de vrijwilliger aan huis om de binnengekomen post met de deelnemer door te nemen. De vrijwilliger zorgt er ook voor dat alles netjes wordt opgeruimd. Door de toenemende vraag naar deze langdurige ondersteuning, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zowel voor de kern Rijssen als voor de kern Holten. Speciale deskundigheid is niet nodig; we gaan er vanuit dat iedereen die op dit moment zijn/haar eigen administratie netjes weet bij te houden, dit ook voor een ander kan doen.

Dit vrijwilligerswerk vergt niet veel tijd en je kunt rechtstreeks met de deelnemer overleggen welk tijdstip in de week het beste uitkomt.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie, neem dan tijdens kantooruren contact op met Ans Detert of Aniek Vogelzang via 0548 36 27 55.

« Terug naar het overzicht