We stellen graag voor: nieuwe jongerenwerker ViaVie Welzijn Lex Harmeling

Hallo Mensen!!!

Mijn naam is Lex Harmeling en sinds 1 mei ben ik in dienst bij ViaVie Welzijn voor 30 uur in de week. Ik ga me voornamelijk bezig houden met het jongerenwerk in Holten en in de toekomst ook ondersteunen in buurt- en wijkprojecten.

Nu weet u mijn naam, maar niet wie ik ben. Daarom stel ik mij graag aan u voor.

Lex Harmeling

Ik woon in Nijverdal en ben getrouwd met Iris en samen hebben we 1 dochter. Mijn hobby’s zijn zeer gevarieerd: van tuinieren en BBQ-en tot netflixen en gamen. Maar goed, daarover kunnen we elkaar spreken onder het genot van een kop koffie, thee of wat anders. U bent waarschijnlijk meer geïnteresseerd in wat ik ViaVie Welzijn en voornamelijk het jongerenwerk kan bieden.

Ik werk sinds 2006 als jongerenwerker en doe dit werk al vele jaren met plezier. Het creëren van een gezellige en veilige plek voor jongeren vind ik essentieel in het jongerenwerk. Ik zie een jongerencentrum als een soort huiskamer waar iedereen zich thuis hoort te voelen en zichzelf mag zijn. Waar ruimte wordt geboden om fouten te maken en waar ondersteuning wordt geboden waar nodig is. Het is aan mij om samen met de jongeren te zorgen voor die goede sfeer en die krijg je door wederzijds respect en goede communicatie én natuurlijk een grote dosis humor.

Een band opbouwen met de doelgroep, het samen organiseren van activiteiten en de vele goede gesprekken met jongeren , zorgen ervoor dat ik dit werk al jaren met plezier doe.

Ik kijk er erg naar uit om het jongerencentrum Hole-10 een frisse impuls te geven en leuke activiteiten met de jongeren uit Holten te organiseren.

Contact met mij?

Ik ben van dinsdag t/m vrijdag te vinden in Holten, op het kantoor van ViaVie Welzijn in het Kulturhus aan de Smidsbelt 6, of natuurlijk in jeugdhonk Hole-10 aan de Tuinstraat 2. Voelt u zich welkom om langs te komen om kennis te maken, van gedachten te wisselen of ideeën achter te laten.

Ik ben verder te bereiken via harmeling@viaviewelzijn.nl of neem telefonisch of via Whatsapp contact met mij op via 06 45 90 02 54.

« Terug naar het overzicht