Noaberschapspagina

Noaberschapspagina

In de gemeente Rijssen-Holten staat het ‘Noaberschap' centraal. Dit betekent dat we oog voor elkaar hebben en elkaar waar dat nodig is helpen. Door deze kracht kunnen we als samenleving meer voor elkaar betekenen: als echte noabers zetten we samen de schouders eronder!

Noaberschapspagina in de week van Rijssen

Iedere laatste woensdag van de maand wordt de noaberschapspagina gepubliceerd. In de artikelen op deze pagina staat het 'noaberschap' voor inwoners uit Rijssen en Holten centraal. Wilt u namens uw organisatie een bijdrage plaatsen die past onder Noaberschap? Mail dan uw beeld- en tekstmateriaal naar info@viaviewelzijn.nl. Hieronder vindt u de planning voor de Noaberschapspagina in 2020.

Planning Noaberschapspagina
In 2021 verschijnt de Noaberschapspagina op:

Gepubliceerde Noaberschapspagina's 

Aanleverspecificaties

Om de leesbaarheid en aantrekkelijkheid van de Noaberschapspagina te behouden en vergroten hanteren we een aantal aanleverspecificaties. Wilt u een bericht aanleveren voor plaatsing in de Noaberschapspagina? Hanteer dan de hieronder genoemde specificaties.

  • Uw bericht is niet langer dan 300 woorden.
  • Stuur altijd een (rechtenvrije) foto of afbeelding mee van hoge kwaliteit die wij bij uw bericht kunnen en mogen plaatsen. Stuur de afbeelding niet als onderdeel van het artikel, maar altijd apart mee.
  • In uw artikel staat 'Noaberschap' centraal. Dit betekent dat er oog is voor elkaar en dat men elkaar helpt waar nodig.
  • De deadline voor de Noaberschapspagina is uiterlijk een week voor publicatie.

Heeft u vragen over deze aanleverspecificaties? Neem dan contact met ons op via info@viaviewelzijn.nl.