Servicepunt vrijwilligers & vacaturebank

Servicepunt Vrijwilligers & vacaturebank

Nieuwe vacaturebank

Per 1 januari 2021 stappen wij over naar een nieuw registratiesysteem en een nieuwe vacaturebank voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk. Ook zullen we onze naam aanpassen en dit gaan we zeker met je delen zodra dit kan en mag, we hebben daar zelf erg veel zin in! De website is nu nog onder constructie, maar we werken er hard aan deze zo snel mogelijk beschikbaar te hebben. Op de nieuwe website kun je dan alles vinden met betrekking tot vrijwilligerswerk. We zijn er voor vrijwilligers, organisaties en de samenleving met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wij verheugen ons op de nieuwe website en hopen je zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.
Ondertussen zitten we natuurlijk niet stil; dus mocht je meer informatie willen wat betreft vrijwilligerswerk neem dan contact op met ons!
Bel of mail naar Hannie Nijkamp; nijkamp@viaviewelzijn.nl of 06 33 59 21 52 of
Inge Scharrenberg; scharrenberg@viaviewelzijn.nl of 06 45 40 84 86.

In Nederland hebben we ruim zes miljoen vrijwilligers. Zij hebben genoeg redenen om dit te doen: leuk contact met mensen, veel waardering, nuttige invulling als je (tijdelijk) geen werk hebt, delen van ervaring en kennis en nog veel meer.

Vrijwilligerswerk in Holten en Rijssen

Wil jij graag vrijwilligerswerk doen in Holten of Rijssen of ben je op zoek naar een vrijwilliger? ViaVie Welzijn ServicePunt Vrijwilligers is er voor vrijwilligers, organisaties én de samenleving. Wij bemiddelen tussen vrijwilligers en organisaties die vrijwilligers nodig hebben. In onze vacaturebank vind je dan ook een divers aanbod. Van educatief medewerker en gastvrouw tot chauffeur en organisator van evenementen.

De vacaturebank is op dit moment niet beschikbaar. We hopen binnenkort met een nieuwe website en vacaturebank weer in de lucht te zijn. 

Organisatie op zoek naar vrijwilligers?

Organisaties in de gemeente Rijssen-Holten die vrijwilligers zoeken, ondersteunen wij met advies en informatie over alles wat vrijwilligerswerk betreft. Daarnaast versturen wij regelmatig nieuwsbrieven met nuttige informatie en besteden wij in de media aandacht aan de vrijwilligers.

Draag ook jouw steentje bij aan een prettige samenleving en wordt vrijwilliger.