Servicepunt vrijwilligers & vacaturebank

Servicepunt Vrijwilligers & vacaturebank

NL Doet

Jaarlijks is de landelijke actie NL Doet. Twee dagen waarop je kunt ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Op deze dagen doen zoveel mogelijk mensen in heel Nederland vrijwilligerswerk.

Landelijke actie

NL Doet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds en MOVISIE. Zij worden gesteund door onder meer de Nationale Postcode Loterij, de Lotto en het Ministerie van VWS. Dankzij de steun van deze en veel andere organisaties komt het vrijwilligerswerk landelijk onder de aandacht.

Plaatselijke actie

Het ServicePunt Vrijwilligers doet ook elk jaar mee aan NL Doet. Zo willen we iedereen, dus ook verenigingen en clubs in de gemeente Rijssen-Holten, stimuleren om zich één dag(deel) vrijwillig in te zetten. Leerlingen van CSG Reggesteyn Rijssen klussen op de vrijdag in groepsverband bij maatschappelijke organisaties. Dit gebeurt in het kader van de maatschappelijke stage. Maar ook roepen wij bedrijven op om samen met hun medewerkers een dagje als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken bij een maatschappelijke organisatie.

Kijk voor meer informatie en foto's op de website van NL Doet