Servicepunt vrijwilligers & vacaturebank

Servicepunt Vrijwilligers & vacaturebank

Vrijwilligers Waardering 2019

De gemeente Rijssen-Holten kent zóveel verschillende vrijwilligers die zich elk jaar weer belangeloos inzetten voor een ander, voor een organisatie of voor een vereniging. Dat is in één woord geweldig! Om u hiervoor te bedanken organiseert ViaVie Welzijn in opdracht van de gemeente Rijssen-Holten verschillende workshops en lezingen in de week van 9 december waar u een keuze uit kunt maken. We hebben er voor gekozen om niet één avond te organiseren, maar we bieden u de mogelijkheid om zelf te kiezen uit verschillende activiteiten. De meeste activiteiten worden op verschillende dagdelen en locaties aangeboden. We hopen u hiermee een leuke programma te bieden. 

Hiernaast in het menu vindt u meer informatie over de diverse workshops die we de hele week aanbieden. Via het inschrijfformulier dat daar ook te vinden is, kunt u zich inschrijven en een keuze maken uit een van workshops. 

Vanaf maandag 4 november 10.00 uur t/m vrijdag 22 november kunt u zich online inschrijven voor de workshops en/of lezingen. Mocht u zich niet via onze website in kunnen schrijven dan kunt u van maandag t/m vrijdag ’s morgens van 9 tot 12 uur bellen met ViaVie Welzijn: 0548-36 27 55 of op deze tijd langskomen op één van onze kantoren in Rijssen of Holten. Wij helpen u dan verder.