Servicepunt vrijwilligers & vacaturebank

Servicepunt Vrijwilligers & vacaturebank

Vacatures

Zoek je een leuke passende vacature, dan kan je de vacatures voor vrijwilligerswerk op verschillende plekken vinden. Ten eerste kan je natuurlijk de vacaturebank raadplegen die op deze website staat. Je kan in de vacaturebank zoeken naar verschillende, interessante en leuke vacatures binnen de gemeente Rijssen-Holten. Schrijf je in, maak eventueel een account aan, en daarna kan je direct reageren op een vacature.
Vind je dit lastig of heb je liever persoonlijk contact? Dan kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een gesprek. We gaan dan samen met jou kijken wat bij je past en kijken met je mee. Heb je een geschikte vacature gevonden, dan stellen we je voor bij desbetreffende organisatie of vereniging.

Op beide locaties, in Rijssen en Holten, hebben we een vacaturemap liggen met de meest recente vacatures. Deze kan je op je gemak doorkijken om te zien of er een vacature tussen zit die je aanspreekt. Vervolgens kan je reageren via de vacaturebank of een afspraak met ons maken.
Ook hebben we in Rijssen vacatures in het raamdisplay hangen. Dus kom je langs ons kantoor; aarzel niet om een kijkje te nemen! Deze vacatures wisselen regelmatig.
In het raamdisplay zal je ook de vacature van de week vinden; deze vacature krijgt een week lang extra aandacht op onze website en op Facebook.

Heb je vragen over vrijwilligerswerk, vacatures, of wil je een afspraak maken? Bel of mail ons gerust of loop binnen bij een van onze kantoren. De vacaturebank is op dit moment niet beschikbaar. We hopen binnenkort met een nieuwe website en vacaturebank weer in de lucht te zijn.