Servicepunt vrijwilligers & vacaturebank

Servicepunt Vrijwilligers & vacaturebank

Wehelpen.nl

Wehelpen.nl is een online marktplaats voor het vinden en verbinden, organiseren en delen van vrijwilligerswerk. U kunt via wehelpen.nl hulp vragen en aanbieden, maar ook hulp organiseren voor uzelf of een ander. Dit alles binnen uw netwerk van familie en vrienden. Vergelijkt u het met noaberschap, maar dan online. Het maakt hulp zoeken, bieden en organiseren makkelijker. Bovendien is het voor iedereen en meedoen is gratis.

Hoe werkt het?

Stel, u zoekt hulp bij het doen van uw boodschappen, het verven van een muur, het maaien van uw gazon of bij het breien van een trui. Dan kunt u uw vraag plaatsen op wehelpen.nl. Alle mensen die hun hulp aanbieden via wehelpen.nl zien uw vraag en kunnen reageren. Naast hulp vragen, kunt u zelf ook uw help aanbieden. Wellicht vindt u het leuk om iemand te helpen bij de boodschappen of u bent goed in het bijhouden van de administratie. Er is vast wel iemand in uw omgeving die uw hulp goed kan gebruiken. Meedoen is gratis, dus kijk snel op wehelpen.nl.

Bemiddeling?

Vindt u het prettig als iemand u helpt om een geschikte vrijwilliger te vinden? Dan is ServicePunt Vrijwilligers u graag van dienst. Bel (0548) 36 27 55 of stuur een e-mail nijkamp@viaviewelzijn.nl.